luni, 21 iunie 2010

Losing my virginity ..

Vrei sa iti spun cum a fost cand am am facut'o pentru prima oara? Ah .. dar mi'e atat de greu sa'mi scormonesc prin sentimente, amintiri, dorinte si trairi .. Tu cum ti'ai descrie prima experienta? Nu'i usor.. mai ales cand incerci sa o impartasesti cu altii. 

Ai simtit emotia aceea de la inceput, freamatul, caldura, bucuria, zvacnetul atomilor in fiecare celula a ta, celule care una cate una deveneau exponentele unor dorinte de a incepe odata, de a trece la fapte, de a o face? Un foc launtric care incet, incet, mai ca pe nesimtite, aprinde o dorinta atat de puternica in fata careia nu mai poti sa'i rezisti, pentru ca in sfarsit, sa te lasi luat de val, purtat de fapte, sa te .. eliberezi .. 

Iar apoi clipe traite la intensitate maxima, concentrare si relaxare, incordare si destindere, un joc al balantei, o arta a pastrarii luminii in tine, in celalalt.. Caldura, zambete, si .. un oftat de satisfactie a implinirii..

Iar la final, parca dupa o clipa, ganduri si sentimente care te invadeaza, care nu te lasa sa te mai auzi tu cu tine! Poate lacrimi .. poate durere ca s'a terminat .. poate bucurie ca s'a intamplat .. O lacrima de fericire, de neadevarat, pentru toate cate s'au intamplat. 

Pasiune. Iubire. Extaz. 

Contempli o clipa divinul.. respiri.. incet.. usor.. simti scanteia care ti apare'n priviri, apoi in inima, simti sangele cum ti se'ncinge si sufletul, incet, incet, cum ti se'aprinde.. Si o mai vrei inca odata! Macar.. odata... 

Ah.. a fost frumos.. asa frumos.. A fost prima data, de cand tin cursuri si sunt trainer, cand am simtit, cu adevarat, ca am facut'o. Ca am facut training. 

S'a intamplat saptamana trecuta, la tabara Tenaris-LMT de la Bran, unde alaturi de un exceptional Marian Stas si impreuna cu niste podoabe umane pe numele lor Cris, Gabi, Vlad si Adrian am fost pentru prima data trainer, in adevaratul sens al cuvantului. Am trait'o. 

Am avut fiecare dintre noi niste bucurii de copii, dragi si buni, cu atata veselie in inimi cat ar putea lumina si cel mai trist suflet de pe Pamant. Am avut oportunitatea de a lucra cu acesti minunati copii, am avut oportunitatea de a lucra cu aceasta echipa de traineri absolut profesionisti, am avut oportunitatea de a lucra cu mine, asa cum n'am mai facut'o pana acum.
Multumesc tuturor, raman dator. 

Am preferat sa scriu ce'am simtit, nu ce'am facut.. cu detalii voi reveni odata cu pozele.. 

Hm.. deja mi'e dor.. 

3 comentarii:

gabitzass spunea...

sa stii ca m-ai pacalit pentru o clipa... dar am trisat si am vazut mai jos LMT. oricum, ar fi tare sa scrii si despre prima experienta de tipul ala. chiar sunt curioasa :)

Cris spunea...

:) si ai descris-o bine.Trebuie sa recunosc ca esti ... as zice nebun, dar mai degraba ... curajos.

Darling, si eu ma bucur ca am fost o gasca asa frumoasa. Sunt sigura ca a fost doar inceputul ... :)

Anca spunea...

ff dragut postul!
keep up the good work ;)