miercuri, 9 iunie 2010

EVOLUTIV Consultants Network

EVOLUTIV Consultants Network este firma pentru care, din martie 2010, lucrez. Am astfel oportunitatea de a cunoaste si de a colabora alaturi de profesionisti desavarsiti, dar mai important, de oameni exceptionali.


Printre clientii EVOLUTIV se numara giganti cum ar fi Arcelor Mittal, E-ON, Tuborg, Primagra etc, marturie a excelentei profesionale stand numeroasele testimoniale ale cursantilor, privirile lor si nu de putine ori, lacrimile de la sfarsitul cursurilor, multumirile si cuvintele pline de drag. Bucurie si recompensa mai frumoasa nu cred, personal, ca poate avea cineva.



Deoarece cred si sper ca dezvoltarea mea de aici inainte va fi legata in primul rand de numele EVOLUTIV, alaturi de a carei valori, principii si misiune simt ca rezonez, voi continua de aici inaite sa scriu si despre mine si despre ea, despre noi :)

Mai jos, o serie de testimoniale pe care le puteti gasi si pe site'ul EVOLUTIV, la adresa aceasta .


“Prin incurajarea unui feed-back de la cursanti si implicarea acestora, ni s-au oferit solutii in scopul devenirii noastre manageriale si de leadership. Solutiile oferite fiind cu un pronuntat caracter practic in sprijinul unei schimbari pentru cei 9000 de colegi ai mei.”

“Apreciez la modul pozitiv consistenta acestui proces si programul rezultat, si consider ca a avut darul de a ne sistematiza si argumenta niste idei pe care le simteam, intuiam dar nu le constientizam.”

“Voi cei de la Evolutiv, sunteti “o bataie de fluture” in viata noastra.
Ca recomandari: ramaneti printre noi, aici la Galati si repetati aceste cursuri. Avem nevoie sa continuam.”

Niciun comentariu: